Aanbidding Mark

Aanbidding Mark

Hey, mijn naam is Mark en ik ben aanbiddingsleider binnen onze kerk. 
Het is allemaal heel ironisch.. Ik sta tegenwoordig regelmatig op een platform te zingen en God te prijzen, terwijl ik een aantal jaar geleden enorm veel last had van angsten, waarbij ik soms niet eens naar buiten durfde. Ik ben er getuige van dat God je leven radicaal kan vrij zetten. 

 

God is goed en houdt van je. Zelfs meer dan je misschien ooit zult begrijpen. Aanbidding is voor mij dan ook een uiting van liefde naar God. Een uitstorting van je hart richting Hem.
Ik doe dit voornamelijk binnen muziek, maar ik geloof dat je God op vele manier kunt aanbidden. Alleen een uiting van vreugde of bijvoorbeeld een tekening die je maakt, geïnspireerd door Gods Geest, kan al een vorm van aanbidding zijn. 

 

Mijn hart verlangt er naar om de Hemel op aarde te zien. Ik geloof echt dat als de mensen van God in simpelheid bij elkaar komen om Gods hart te zoeken in aanbidding dat niets onmogelijk is.

 

Mijn favoriete bijbelvers:

If my people, who are called by my name, will humble themselves and pray and seek my face and turn from their wicked ways, then I will hear from heaven, and I will forgive their sin and will heal their land. ( 2  Chronicles 7:14)

 

De wereld aanbidt vele dingen.. Maar alleen via Jezus vinden we het echte Leven. 

Bless you guys!

 

X